Hymy ei maksa mitään, mutta antaa paljon.

Se rikastuttaa häntä, joka sen saa, muttei tee antajaansakaan köyhemmäksi.

Se kestää vai hetken, mutta joskus sen muisto säilyy ikuisesti. Kukaan ei ole niin rikas ja vaikutusvaltainen, että ei pystyisi tulemaan toimeen ilman sitä; eikä kukaan niin köyhä ettei häntä rikastuttaisi.

Hymy luo onnea uuteen kotiin, hyvää tahtoa liikeelämään ja on ystävyyden tunnus. Se tuo levon väsyneille, ilon lannistuneille, auringonpaisteen murheellisille, ja on luponnon paras vastustuskyky kaikkiin huoliin.

Siitä huolimatta sitä ei voi ostaa, kerjätä tai varastaa, sillä toisinaan sillä ei ole mitään arvoa kenellekkään kuin poisannettuna.

Jotkut ihmiset ovat liian väsyneitä hymyilläkseen. Hymyile sinä heille, sillä ei kukaan niin suuresti hymyä tarvitse kuin hän, joka ei irse enään jaksa hymyillä.

 

Kiitoks Slyni joka oli Pami ja löytyy osoitteesta  www.pami66.blogspot.com/ ja todella iso kiitos paketeista ja varsinkin viimeisestä ja tietenkin kortista. Kortti oli siis Hymy kortti joka saa hymyilemään :) Oikein Harmittaa että kierros on ohi. Seuraavalle kierokselle en osalistukkaan kesä kiireiden takia.

Pketti siis sisälsi

Hymy-kortin

Vihreä marsipaania

Vihreä silikooni vuoka (jota minulla ei ollutkaan)

Rusinoita

Mantelilastuja

Ja ihka ihnat virkatut leivokset neidin kotileikkeihin. Harmi vaan kun Sofia on vielä reissussa niin ei olla päästy kokeileeman vielä leikin merkeissä

Ja sitten muutamia ohjeita hienosti laminoituna joten kestävät pitkäään.

Ohraryynirieskat

Pääsiäsikulitsa

Prinsessa leivokset

Pääsiäisleipä

Peruspullataikina

Kaiken puolin tullut aivan ihania paketteja, Kiitos vielä kerran